top of page

LYHTYPYLVÄÄT: tehokas mainonnan ratkaisu nykyisessä markkinassa

Lyhtypylväsmainonta on noussut yhdeksi suosituimmista ulkomainonnan muodoista. Se on paikkasidonnaista ja ohjaavaa, mikä tekee siitä erityisen tehokkaan mainosvälineen. Korkeiden korkojen ja inflaation aikana, kun markkinat ovat epävakaita, lyhtypylväsmainonta tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa asiakkaansa. Usein lyhtypylväsmainontaa hyödynnetään taktisen kaupankäynnin lisäämiseksi. Mainonnalla saavutetaan suoraan lisää myyntieuroja ja samalla se lisää brändin tunnettuutta.
Paikkasidonnaisuus ja ohjaavuus


Lyhtypylväsmainonta on paikkasidonnaista, mikä tarkoittaa, että mainokset voidaan kohdentaa tiettyihin alueisiin tai demografioihin. Tämä mahdollistaa näkyvyyden halutussa sijainnissa ja siten paremman sijoitetun pääoman tuoton (ROI). Ohjaavuus puolestaan auttaa ohjaamaan asiakkaita fyysisesti liikkeeseen tai tapahtumaan, joka taas auttaa myynnin kasvattamista ja lisää asiakasuskollisuutta.


Kustannustehokkuus korkeiden korkojen ja inflaation aikana


Korkeiden korkojen ja inflaation aikana yritysten on kiinnitettävä erityistä huomiota kustannusrakenteeseensa. Usein ensimmäisenä säästökohteena on mainosbudjetti. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että ne yritykset, jotka satsaavat markkinointiin erityisesti laskusuhdanteiden aikana, menestyvät paremmin kuin ne, jotka leikkaavat näkyvyyttään. Lyhtypylväsmainonta on kustannustehokas vaihtoehto, joka tarjoaa korkean näkyvyyden ilman suuria investointeja. Se on erityisen tehokas pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka kamppailevat mainosbudjettien kanssa. Toisaalta se tarjoaa tehokkaan tavan myös valtakunnallisille brändinrakentajille.


Atlas Media: oikea kumppani lyhtypylväsmainonnassa


Atlas Media on oikea kumppani, kun puhutaan lyhtypylväsmainonnasta. Olemme suurin valtakunnallinen toimija, mutta toimimme myös paikallisesti niin suurten ja pienten yritysten kanssa. Meidän asiantuntijuus, innovatiiviset ratkaisut ja yksilöllinen lähestymistapa tekevät meistä alan johtavan toimijan.


Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saavuttaa oikea yleisö oikeaan aikaan kustannustehokkaasti. Tämä korostuu erityisesti nykyisessä taloustilanteessa, jossa loppuasiakkaan ostokäyttäytyminen on muuttunut. Emme ole ainoastaan tehokas, vaan valtakunnallisena ja paikallisena toimijana myös kustannustehokas. Tämä tekee meistä ihanteellisen kumppanin kaikenkokoisille yrityksille.


Hinnoittelu


Tarjoamme erilaisia kampanjavaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin eri budjetteihin. Esimerkiksi peruskampanja, joka sisältää 10 lyhtypylväsmainosta keskeisillä kaupunkialueilla, lohkaisee budjettia ainoastaan noin 500 euroa. Tämä tekee meistä erinomaisen vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat maksimoida näkyvyytensä ilman suuria kustannuksia. Lisäpalvelut, kuten suunnittelu ja analytiikka, ovat saatavilla räätälöityinä ratkaisuina. Jokainen yritys löytää meiltä juuri itselleen sopivan mainospaketin.


Haluatko tietää lisää?

Jos mieleesi nousi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää hyviä vinkkejä mainontaasi, ole yhteydessä tiimiimme. Sparraamme mielusti ideoita kanssasi ja suunnittelemme loistavan viestin kampanjallesi.

Comments


bottom of page