top of page

mainostaulumme

Tarjoamme lyhtypylväsmainontaan kahta erilaista mainostaulua. Maxi ja Classic poikkeavat toisistaan hieman kooltaan ja kiinnitystavaltaan. Näet mainospaikat-sivultamme tarkemmat kaupunkikohtaiset 

Rax_edited.jpg

Maxi

100 x 150 cm 

Maxi on Suomen suurin lyhtypylväsmainos! Tämän kokoiset mainostaulut näkyvät suuren kokonsa ansiosta kauas. Tiukasti kaarelle pingotettu levy antaa myös uuden visuaalisen ulottuvuuden. 

Classic

83 x 122 cm 

Classic on perinteinen pylvästaulumainos, joka on vakiinnutanut paikkansa osana suomalaista kaupunkimaisemaa. Classic voidaan kiinnittää keskelle tolppaa sekä yhdelle tai kahdelle reunalle.

Katso kaupunkikohtaiset mainospaikat

Mainospaikkatyökalullamme näet kaupunkikohtaisesti, missä mainostaulumme sijaitsevat. Työkalun avulla näet myös, miten Maxi ja Classic taulut jakautuvat kaupungeissa.

Mitä pitää huomioida mainoskampanjan suunnittelussa?

keep it simple

Muista, että mainostasi katsotaan sekunti tai kaksi, kohtuulisen kaukaa. Pidä mainos yksinkertaisena kuvien ja erottuvien värien kanssa. Jos tiivistäminen ei onnistu yhteen tauluun, käytä kampanjassa useaa eri taulua kertomaan sanomasi selkeästi. Katso lisää vinkkejä mainoksen suunnitteluun maksuttomasta oppaastamme.

bottom of page